mo moves you
 
Buitengewoon bewegen

Even voorstellen

Ik ben Monique Zwartjes, gediplomeerd beweegcoach. Ik heb mijn opleiding beweegcoach op HBO-niveau gevolgd bij Sonnevelt Opleidingen. Deze opleiding is SNRO geaccrediteerd. In 2020 heb ik mijn certificaat runningtherapeut behaald bij Runningtherapie, een CRKBO geregistreerde instelling. Vanaf juli 2021 ben ik gecertificeerd Bootcamp Trainer 2.0. De opleiding heb ik succesvol afgerond bij Start2Move.

Sporten en bewegen zijn niet weg te denken uit mijn leven. Het liefst ben ik buiten, lekker in beweging. Alleen of samen met anderen. Buiten trainen heeft zoveel voordelen. De natuur brengt rust, ook in tijden van stress. Dat heb ik zelf tijdens een periode van overspannenheid ervaren. Het groen, de wind, regen, wolken of zon: ze maken mijn hoofd leeg. De natuur verwondert en inspireert me. De beste ideeën doe ik op tijdens een duurlooptraining. En voel ik me een beetje down? Buiten trainen zorgt ervoor dat ik alles beter kan relativeren. Als bonus krijg ik gratis vitamine D; goed voor het behoud van stevige botten en een optimale spierfunctie.

En ik krijg ook veel energie van training geven. Het geeft mij veel voldoening om het beste uit mensen te halen, zowel fysiek als mentaal. Die eigenschap komt ook van pas bij mijn ‘andere’ werk, als leerkracht op een basisschool.

Kortom: bewegen geeft mij energie en maakt me vitaal. Dat goede gevoel en die ervaring gun ik jou ook! Ga je mee naar buiten? Op naar een vitale leefstijl!